• Tijdens deze Talent Strategie sessie ga je aan de slag met jouw jouw talenten en leer je hoe je die voor jouw leiderschap kunt laten werken. Zo ga jij doen waar jij goed in bent en jouw medewerkers waar zij goed in zijn. Vervolgens leer ik je de vertaalslag te maken naar de praktijk door concrete opdrachten en oefeningen. Hierbij creëer je een stevige basis voor jouw vitaal leiderschap. Ik neem contact met je op om deze Talent Strategie sessie in te plannen.
  • Online programma Leer Vitaal leidinggeven waarin je leert inspireren en motiveren als leider zodat jij leert leiden vanuit jouw waarden en richting geeft aan je bedrijf of team. Inclusief 2 live dagen voor persoonlijke groei en om in de praktijk te oefenen.
  • Tijdens deze 1 Daagse Training over Vitaal Leiderschap ga je aan de slag met jouw centrale vraag over je leiderschap in het licht van de psychologische basisbehoeften. Waar loop jij nu tegenaan en wat heb je nodig om daar invulling aan te geven. Vervolgens leer ik je de vertaalslag te maken naar de praktijk door concrete opdrachten en oefeningen. Hierbij creëer je een stevige basis voor jouw vitaal leiderschap. Doordat we met een kleine groep zijn, ervaar je wat de kennis, vragen en ervaring van andere leiders voor effect heeft. Leren van elkaar, maar ook ervaringen delen en herkenning ervaren.
Ga naar de bovenkant