Wil jij je vraag eens aan me voorleggen en kijken hoe ik je kan helpen?

Word de Beste Vitale Leider die je kunt zijn

Herken je het nog? Misschien nog van je allereerste baan of misschien heb jij dit altijd al zo ervaren. Die gedrevenheid, die ambitie en die drive. Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent bevlogen en voert je werk gepassioneerd uit. Jij gaat voor persoonlijke groei en ontwikkeling en de functie van leider past daar goed bij. Met jouw leiderschap wil je een bijdrage leveren aan de maatschappij, de organisatie en aan je team. Jij houdt ervan om van betekenis te zijn, impact en verschil te maken in het leven van anderen. Presteren, bijdragen, toevoegen.

Inmiddels weet jij ook dat de praktijk vaak even anders is dan je in je hoofd hebt zitten. Dat grote verantwoordelijkheidsgevoel zit je ook in de weg; je bent perfectionistisch en wilt het voor iedereen goed doen. Wat natuurlijk niet altijd gaat, want je bent vaak bezig met brandjes blussen. Je hebt de neiging vaak zelf maar de problemen op te lossen, dat gaat nu eenmaal het snelst. Steeds vaker komen je teamleden ook naar jou toe en proberen ze het niet eens. Het irriteert je, maar ja er is niet veel tijd, er moet zoveel gedaan worden. Je hebt te maken met ziekteverzuim en verloop van medewerkers. Je komt vaker laat thuis of werkt langer door, bent eigenlijk altijd met werk bezig (al is het maar in je hoofd) en je bent moe. Af en toe vraag je je af “is dit het nou?” of “waar doe ik het voor”.

Je wilt graag bouwen aan je team en samen optimale resultaten behalen. Je wilt grip krijgen op het verzuim van je afdeling, maar ook zorgen dat de juiste mensen op de juiste plek zitten. Dat ook je teamleden het beste uit zich zelf halen en dat jullie gaan voor werkgeluk in plaats van ten onder gaan aan werkdruk. Je wilt zo graag maar je ziet even niet hoe…

Weet dat dit echt niet zo hoeft te zijn!

Ook al voel je je nu alsof je geleefd wordt, je kunt echt weer zelf voluit en krachtig leven! Jij kunt absoluut die leider zijn die inspireert, mensen blijvend motiveert en zorgt voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Jouw leiderschap draagt bij aan de veerkracht van het team zodat ze tegen deze bijzondere wereld met al haar snelle veranderingen, bestand zijn. Jij en je team samen veerkrachtig, flexibel en creatief. Om zo vanuit plezier en vertrouwen optimale resultaten te behalen.

1 op 1 coachtraject

Wil je graag 1 op 1 met mij werken en stappen zetten in je eigen tempo? Groeien zoals voor jou werkt? Dan is het traject Persoonlijk Meesterschap iets voor jou!

Samen gaan we minimaal een half jaar aan de slag om voor jou persoonlijke groei en ontwikkeling te realiseren. Waarom een half jaar? Omdat transformatie en groei tijd kost. Een Quick fix gaat je niet helpen en brengt je niet waar je zijn wilt.

Dit exclusieve traject is voor jou als:

  • jij je leven en werk wilt leiden op jouw voorwaarden
  • je leiding (aan je bedrijf of team) wilt geven vanuit rust en ontspanning zonder gedoe en stress
  • klaar bent om te leiden vanuit een stevig fundament gebaseerd op waarden en ethiek

Leer Vitaal Leiding geven

Wordt een leider die het team inspireert en motiveert en rekening houdt met de menselijke behoeften. Creëer door jouw leiderschap een hoge mate van betrokkenheid bij je medewerkers en houdt het verloop en verzuim zo laag als kan.  Werk met een team dat initiatief toont, mee denkt en aanpakt.

Als dit als muziek in de oren klinkt, dan is dit programma wat voor jou! Start 27 september.

In dit half jaar programma heb je een mooie combinatie van individuele coaching en contact met de groep door middel van de masterminds zodat je ruimte hebt om van elkaar te leren en ervaringen te delen.

Talent Strategie sessie

Een hele dag exclusief met mij samen werken aan het ontdekken van jouw talenten en ze te erkennen door ze vol in te zetten op het behalen van je doelen. Een dag full focus, zonder afleiding en met heldere, concrete stappen naar huis. Vastgelegd in een persoonlijk werkboek.

Dit is wat voor jou als:

  • jij je doel helder wilt hebben en de juiste strategie wilt bepalen om daar te komen
  • hierbij gebruikt wilt maken van jouw unieke talenten
  • en houdt van een concrete vertaling naar de praktijk

Digitaal kopje koffie doen?