Gratis Webinar ‘Hoe je Focus houdt in Drukke Tijden’

Dit herken je vast wel! Druk met heel veel zaken maar in plaats van dat je taken afstreept van je lijstje, komen er alleen maar meer taken bij. Logisch misschien want het is nu eenmaal een drukke periode, dan moeten nu eenmaal even alle zeilen worden bijgezet. En dat is niet altijd even makkelijk, zeker wanneer er ook collega’s ziek zijn of zelf ook heel druk zijn.

Je bent echt niet de enige! Het meerendeel van mijn klanten worstelt hiermee. Soms zien ze niet meer hoe ze uit die ‘malle molen’ moeten komen. Iedereen is druk, maar ja. Jij bent leidinggevende…het hoort bij je functie om dan wat extra’s te doen. En al hoe waar dat ook kan zijn, het neemt niet weg dat je ook je grens hebt. Ook jij kunt maar zoveel hebben en het is belangrijk om je focus te houden. Juist in deze drukke tijden.

Wat ga je leren in deze webinar?

  • waar je grenzen liggen en hoe je ze bewaakt
  • welke zaken leiden tot focusverlies
  • waarom multitasken een fabeltje isĀ 
  • wat je moet doen om je focus te houden en je concentratie hoog
  • op welke manier je prioriteiten stelt in je to-do lijstje
  • hoe een goede peptalk bijdraagt aan focus

Wanneer is de webinar?

Vrijdag 9 maart om 10:00 uur.

Het leukste is als je er live bij kunt zijn. Je kunt dan ook vragen stellen die ik zal beantwoorden en je kunt natuurlijk direct de tips toepassen die dag. Mocht het echt niet lukken, schrijf je dan toch in. Je krijgt de replay nagestuurd.

Hoe je Focus houdt in Drukke Tijden
Gratis webinar
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec