Je bent ondernemer, manager, leidinggevende of teamleider of je hebt ambities naar een dergelijke functie.

Je bent al een aantal jaar manager of leidinggevende, je bent ambitieus en je werkt hard. Je hebt ook hard gewerkt om deze functie of om je eigen onderneming te krijgen en te behouden. Je houdt ervan om te presteren, met je team en individueel. Je vraagt veel van je zelf, legt jouw eigen lat hoog en bent altijd bezig jezelf te ontwikkelen. Je hebt niet alleen hoge verwachtingen van je zelf maar ook van je team.

Meestal loopt het best aardig…maar je weet ook dat er meer in zit. In jou en in je team.

Leer inspireren, motiveren en presteren op niveau

Het kan lastig zijn om in je eentje erachter te komen waar het hem nu echt in zit. Om te bepalen wat je nu echt nodig hebt om die volgende stap te zetten of om met een kleine aanpassing een doorbraak te creëren zodat jij en/of je team weer in beweging komen.

Helderheid krijgen helpt je enorm om de juiste richting te bepalen, doelen te stellen en focus te behouden. Om echt leiding te nemen en te geven in lijn met je waarden. Helderheid en duidelijkheid over de invulling van jouw Autonomie, Binding en Competentie. Deze ABC principes heb niet alleen jij, maar jouw medewerkers ook. Met jouw leiderschap kun je hierop inspelen waardoor het welbevinden groter wordt en prestaties verbeteren. Dat geldt voor jou maar ook voor je teamleden.

Dat is precies wat je tijdens deze VIP-dag gaat ontdekken. Tevens laat ik je zien hoe je de vertaalslag maakt naar de praktijk, naar je team toe.

Met de juiste voorbereiding en de juiste vragen kun je snel tot de kern komen waardoor helderheid en vertrouwen ontstaat.

Voor wie is dit geschikt?

Een VIP-dag is uitermate geschikt als jij als ondernemer, manager of leidinggevende jouw leiderschap wilt baseren op een stevig fundament. Een vitaal fundament, waarmee je inspireert en motiveert. Dit is een persoonlijk op maat gemaakte dag waarbij jouw leiderschapsvraag centraal staat. Daarnaast bespreken we hoe je een heldere vertaalslag maakt naar de praktijk.  Concreet toepasbaar op basis van jouw eigen centrale vraag en voorbeelden.

Wat levert de VIP-dag jou op?

 • Inzicht in jouw eigen unieke op waarden gebaseerde talenten en verschillende manieren hoe je ze kunt toepassen.
 • Je krijgt helderheid in wat jouw volgende stap is en hoe je dat doel kunt behalen. Allemaal omschreven in je persoonlijk plan van aanpak.
 • Je leert hoe je met jouw leiderschap jouw teamleden kunt motiveren omdat je inzicht en kennis hebt van de verschillende motivatievormen.
 • Je ontdekt wat jou tegenhoudt, waar je energielek zit en hoe je dit kunt doorbreken.
 • Een beter begrip van wat jij nodig hebt en waar je ambitie ligt en hoe je dit naar de praktijk vertaalt.
 • Je leert hoe jij je visie op leiderschap helder formuleert en hoe je er uiting aan geeft.
 • Je leert hoe je jouw belangrijkste waarden als fundament laat terug komen in je leiderschap en hoe je daar uiting aangeeft.
leiding nemen

Hoe ziet de VIP-dag eruit?

 • De VIP-dag wordt gehouden op een mooie inspirerende locatie nabij Utrecht waar we alle rust en ruimte hebben om te werken. De dag bestaat uit een combinatie van theorie en praktijk.
 • We starten om 10:00 uur en eindigen de dag om 16:30 uur (inloop vanaf 9:30). Uiteraard is er koffie, thee en wat lekkers en er wordt een heerlijke lunch geserveerd.
 • Als voorbereiding op start van de VIP-dag  ontvang je een vragenlijst welke je mij ingevuld terug mailt. Deze vragenlijst gebruik ik om het programma op maat te maken voor jou.
 • Persoonlijke analyse van jouw morele competenties (talenten). Deze test maak je online en krijg je in een mooie rapportage mee.
 • Tijdens deze dag ontvang je individuele coaching van mij, leer je wat jij nodig hebt om te floreren (ABC van vitaal leiderschap) en stel je vast doelen op in je persoonlijke plan.

….Als laatste en ik denk zowel voor het leidinggeven aan mezelf als aan anderen heb je me meegenomen in de ABC-methodiek. We hebben daar regelmatig over gesproken, casuïstiek erbij gehaald vanuit mijn praktijksituatie waardoor ik ook gelijk aan de slag kon gaan met deze ‘nieuwe bril’ van leidinggeven (zowel aan mezelf als aan anderen). Als ik nu terugkijk op wat ik momenteel anders doe in het leidinggeven dan ruim een jaar geleden dan ben ik trots op de stap die ik heb kunnen zetten!….

Bart van Zaalen

Ik heb mij aangemeld voor coaching, omdat de combinatie van (fulltime) werk, studie en privé in disbalans raakte. Ik had het gevoel dat ik hierdoor geleefd werd en had niet het gevoel hier zelf (zonder hulp van buitenaf) nog verandering in aan te brengen. Hierdoor leefde ik in constante haast en stress, waarbij ik helemaal vergat om van momenten te genieten. Of zelfs het gevoel had dat het mij niet meer lukte om van momenten te genieten.

Mijn ervaringen met Sandra als coach zijn zeer positief. Ze heeft een mooie balans van luisteren en spreken, waardoor ze stimuleert om zelf met oplossingen te komen. Daarbij geeft ze (waar nodig) richting door adviezen, doorvragen en opdrachten. Dit alles binnen een ongedwongen sfeer, waarbinnen het voor mij makkelijk was om open te zijn. In het proces zat een goede opbouw, waarbij wij per sessie op een bepaalde ‘problematiek’ ingingen. Hierdoor werden de thema’s behapbaar en werd vooruitgang zichtbaar.

Wij zijn samen opzoek gegaan naar wie ik ben en wat ik belangrijk vind: wat zijn mijn drijfveren en hoe kan ik mijn leven (en keuzes) hierop aansluiten. Hierdoor ben ik bewuster keuzes gaan maken en met gevolg: mijn opleiding heb ik gehaald, per 1 maart ga ik naar een baan die mij vooral erg leuk lijkt en ben ik in mijn vrije tijd een ‘’maatje’. Door onze zoektocht heb ik bewust keuzes gemaakt en een goede balans gevonden!

Ik beveel Sandra zeker aan! Ze is een prettig en kundig coach: ze voelt goed aan wat iemand nodig heeft (of in ieder geval: wat ik nodig had). Ze creëert een open cultuur, waardoor het makkelijk praat, zonder dat er ongemakkelijke momenten zijn.

Rene, businessanalist

Lange tijd liep ik met vragen rond over mijn toekomstperspectief. Ik had niet duidelijk wat ik nu echt wilde. Daarnaast vond ik het lastig om mijn tijd goed effectief te besteden, om mijn tijd te managen. Daardoor voelde ik ook nog eens tijdsdruk.

Toen ik met Sandra in contact kwam voelde dat meteen goed. ‘Zakelijk warm’ kwam als eerste bij me op. Sandra biedt veiligheid en vertrouwen (alles kan gezegd worden) en weet tegelijkertijd kritische vragen te stellen en te confronteren daar waar nodig. Hier schakelt ze heel natuurlijk tussen, waardoor de gesprekken prikkelend en verdiepend zijn. Sandra heeft me geholpen om mijn wens vorm te geven (visueel en in gesprek) en daarna hebben we het stapje voor stapje verder geconcretiseerd. Mooi was ook dat ze mij in de lead liet en me toch ook het gevoel gaf dat ze er voor mij is. Dat vertrouwen heeft me geholpen bij het doen (echt er voor gaan!).

Ik zou Sandra zeker aanbevelen! Ze is ‘the best of both worlds’: een luisterend oor & aandachtig en concreet & prikkelend!

Patricia Hoekstra, loopbaanadviseur

Heb je vragen of interesse? Laten we in gesprek gaan en dan kijken we of dit programma bij je past. Je mag me direct mailen op info@sandradjukanovic.nl  met als onderwerp VIP-dag. Of bel via 06-44 15 15 82.