Ontdek jouw unieke competenties!

Werken vanuit je Talent

Herkennen en erkennen wat je talenten zijn en van daaruit werken, levert zoveel meerwaarde op! Het past namelijk exact bij de natuurlijke behoeften van de mens, kunnen doen waar we goed in zijn. Tijdens deze dag ontdek je waar jouw talenten zitten en hoe je ze voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Hoe vertaal je talent nu naar gedrag? Hoe zet je jouw talent nu in om je leiderschap steviger te pakken?

Deze Talent Strategie sessie van een dag is persoonlijk op maat gemaakt. Van te voren maak je twee testen die een beeld geven hoe het met jouw competenties ervoor staat. En kom je er achter hoe het met jouw ABC (psychologische basisbehoeften) staat. Heb je voldoende energie of zit er een lek? Daarnaast bespreken we hoe je een heldere vertaalslag maakt naar de praktijk (voor jezelf en eventueel voor je team).

Wat levert deze sessie jou op?

 • Inzicht in jouw eigen unieke op waarden gebaseerde talenten en verschillende manieren hoe je ze kunt toepassen
 • Je krijgt helderheid in wat jouw volgende stap is en hoe je dat doel kunt behalen.
 • Je leert hoe je met jouw leiderschap jouw teamleden kunt motiveren
 • Je ontdekt wat jou tegenhoudt, waar je energielek zit en hoe je dit kunt doorbreken.
 • Een beter begrip van wat jij nodig hebt en waar je ambitie ligt en hoe je dit vertaalt vaan de praktijk.
 • Je leert hoe jij je visie op leiderschap helder formuleert en hoe je er uiting aan geeft.
 • Je leert hoe je jouw belangrijkste waarden als fundament laat terug komen in je leiderschap en hoe je daar uiting aan geeft.

Hoe ziet de Talent Strategie sessie eruit?

De strategie sessie wordt gehouden op een mooie, inspirerende locatie nabij Utrecht waar we alle rust en ruimte hebben om te werken. Deze sessie bestaat uit een combinatie van theorie en praktijk.

We overleggen welke dag we kiezen en ik reserveer de locatie. Uiteraard is er koffie, thee en wat lekkers. Halverwege de dag lunchen we samen.

Als voorbereiding op de start van de Talent Strategie sessie gaan we middels een kort intakegesprek jouw coachvraag helder formuleren. Aan de hand van deze intake maak ik het programma op maat voor jou. In het persoonlijke werkboek staan opdrachten en oefeningen en is ruimte voor aantekeningen.

Persoonlijke analyse van jouw morele competenties (talenten). Deze test maak je online en krijg je in een mooie rapportage mee.

Tijdens deze sessie ontvang je individuele coaching van mij, leer je hoe je op verschillende manieren met je talenten kunt omgaan om zo je doelstellingen te behalen.

Samenvattend

 • 1 Talententest om je unieke top 5 talenten te ontdekken
 • 1 Vitaliteitscheck om te ontdekken hoe jouw eigen ABC behoeften ervoor staan
 • Exclusieve ViP-dag met individuele coaching van mij
 • Persoonlijk werkboek met opdrachten en oefeningen die je helpen je doelen te formuleren en te behalen