Leven en werken vanuit je morele kompas leidt naar meer persoonlijk geluk en een waardevol leven

Ik kan me het gevoel nog goed herinneren. Het verschil tussen een leidinggevende met een visie, die handelde vanuit waarden zoals moed, rechtvaardigheid en empatisch was. En leidinggevenden die daar heel ver vanaf stonden.

Het verschil in resultaat en prestatie was ook enorm en ik heb er mijn missie van gemaakt om leiders te helpen meer te leven en werken vanuit hun waarden. Omdat het werkt voor henzelf én voor de medewerkers.

OPRECHT, NIEUWSGIERIG, EMPATISCH, VERBINDEND

Al vanaf mijn eerste levensminuten kijk ik met een open blik de wereld in. Van nature nieuwsgierig. Met oog voor de ander. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat ik al vroeg weet dat ik ‘iets met mensen helpen’ wil gaan doen. Leeftijdsgenoten wisten mij toen al te vinden voor een luisterend oor, iets dat ik heb geprofessionaliseerd door verschillende opleidingen. Door mijn latere ervaringen op HR gebied zag ik hoeveel impact een leider heeft. Maken of breken zag ik vaak gebeuren. Het is mijn missie om jou als leider te helpen om meer uit jezelf te halen zodat je ook meer uit je bedrijf of je team kunt halen.

Wat anderen over mij zeggen…

Je straalt rust uit en brengt dat over, wat de basis is voor een vruchtbare gesprekken. Ik voelde me echt gehoord en onbevooroordeeld benaderd. Gesprekken met jou lopen op hele natuurlijke en rustige manier.

Chantal

Het enthousiasme van Sandra, ze houdt overzicht ook als mijn gedachten (en emoties) alle kanten opvlogen a.g.v. de vele vragen die zij stelde. Ze stelde goeie vragen! De meesten hebben we “samen”  kunnen beantwoorden, waar ik heel blij mee ben.

Leonie

Ik heb je als persoonlijk en betrouwbaar ervaren als ik aan de manier van omgang terugkijk. En professioneel als ik naar vakinhoudelijke kwaliteiten kijk. Je hebt op een heel flexibele manier ingespeeld op mijn behoeften en hebt niet een plan gemaakt en dat uitgevoerd in de zin van volgen wat je vooraf bedenkt. Je hebt sturing gegeven aan het proces waarbij je altijd mijn belangen op de eerste plaats hebt gezet. En verder vond ik ons contact gewoonweg prettig.

Remco

Nog wat andere wetenswaardigheden van mij….

Ik start de ochtend graag met koffie, heb een mannenhuishouding dus de honden zijn allebei vrouwtjes voor het tegenwicht.

Ik houd van dansen, heb een brede muziekvoorkeur, vind fotograferen leuk en kan me laten verleiden tot een verkleedpartij.

‘Wat er het meest toe doet mag nooit ten koste gaan van wat er het minst toe doet’ – Goethe

Ontdek wat je belangrijk vindt in je leven, waar je voor staat en wie belangrijk is om mee te mogen op die ontdekkingsreis.

Vraag hier je gratis Focus gesprek aan

“Je kunt de zee niet oversteken door naar het water te staren” – Rabindranath Tagore

Hoe blijf jij staande in deze snel veranderende wereld? Je hoeft het niet alleen te doen…