Weet waar je voor staat en hoe je dat uitdraagt!

Vrijdag 31 maart livedag ‘fundamentals’

Creëer een stevig fundament onder je leiderschap zodat jij optimaal kunt presteren zónder jezelf te verliezen!

Waarom is deze livedag en zo’n fundament zo belangrijk, hell wat bedoel ik er eigenlijk mee?

Het fundament onder leiderschap is gestoeld op waarden en morele competenties. Jouw waarden zeggen iets over wie jij bent, wat je belangrijk vindt (ook wel waardengedreven leiderschap genoemd) en hoe je handelt. Althans, hoe je handelt zou de logische stap zijn. Alleen nu is het vaak zo dat veel leiders juist dat heel moeilijk vinden.

Hoe vertaal je nu je waardenset door naar de praktijk, naar je manier van leiding geven?

Dat is precies waar we tijdens de livedag aandacht aanbesteden. Kunnen leiden vanuit dat op waarden gebaseerde fundament klinkt heel makkelijk, maar de praktijk laat heel vaak anders zien.

Met alle gevolgen van dien. Onduidelijkheid tussen leider en teamleden, teveel doelen, onduidelijke doelen, teamleden die de hakken in het zand zetten en niet meebewegen en dat komt allemaal op jouw bordje terecht. Dat maakt het voor jou zwaar. Waardoor ook jij gaat twijfelen. Doe je het wel goed? Vind je het nog wel leuk? Of wordt het tijd om wat anders te zoeken…de markt is er nu wel naar..

Doodzonde! Want, no offence, zolang je dat fundament niet op orde hebt ga je bij een volgende werkgever tegen hetzelfde aan lopen.

Ik ga je helpen dit fundament op orde te brengen zodat jij meer ontspannen leiding kunt geven op een manier die bij jou, je team en je bedrijf past.

Onderwerpen die tijdens de livedag aan bod komen:

● waardengedreven leiderschap voor een duidelijke visie

● morele competenties in jezelf en in de ander herkennen

● vertaal dit naar de praktijk: hoe doe je dat dan?

Na deze livedag weet je hoe jij optimaal kunt presteren zonder jezelf te verliezen. Jij bent in de Lead in plaats van dat de waan van de dag de Lead heeft over jou.

Aanrader dus voor iedereen die meer wil weten over zijn persoonlijke waarden, morele competenties en daar naar wil handelen ( persoonlijk en zakelijk)!

Janine, Vitaalbelang

Je gaat vol energie naar huis met:

● Inzicht in jouw eigen authentieke waardenset

● Jouw eigen persoonlijke unieke set aan sterke eigenschappen en je weet hoe je die het beste kunt inzetten

● Kennis hoe jij je teamleden kunt inspireren en motiveren

● Duidelijkheid waarom jij tegen sommige zaken aanloopt

● Een helder geformuleerde visie op (jouw) leiderschap EN hoe je er uiting aan geeft in de praktijk

Hoe ziet deze Livedag Fundamentals eruit?

We zijn te gast op een mooie, inspirerende locatie namelijk Better Meetings in Austerlitz waar we alle rust en ruimte hebben om te werken. De groep blijft bewust klein met max 10 personen. Klein genoeg om allemaal de tijd en aandacht te krijgen, groot genoeg om elkaar te bevragen, te inspireren en van elkaar te leren.

Uiteraard is er koffie, thee en wat lekkers. Halverwege de dag lunchen we samen.

Start van de Livedag: 9:30 uur (inloop vanaf 9:00 uur)

Eind van de Livedag: 16:30 uur (eventuele uitloop 17:00)

Locatie: Better Meetings, Woudenbergseweg 41 in Austerlitz

Als voorbereiding ontvang je van mij een link om de Persoonlijke analysetest van jouw morele competenties (talenten) te maken. Deze test maak je online en krijg je in een mooie rapportage mee. Bovendien krijg je een gepersonaliseerd werkboek voor je aantekeningen maar ook voor de opdrachten.

En we plannen we een persoonlijk half uur in om de vragenlijst voor je waardenset af te nemen. Er zijn heel veel waarden maar ik werk graag goed wetenschappelijk onderbouwd en maak daarom gebruik van de Schwartz waardenset.

Samenvatting:

  • Compleet verzorgde dag waarbij je naar huis gaat met je moreel kompas

  • Inclusief goedverzorgde lunch

  • Hele dag koffie, thee, water, en wat lekkers

  • Persoonlijke competentie analyse

  • Werkboek voor aantekeningen en opdrachten

En dan nog dit…

  • Ik geef geen korting. De eerste keer was het Black Friday en ik deed er niet aan mee. De prijs van deze dag is al belachelijk laag, ik ga er niet nog meer onder zitten. In plaats daarvan deed ik mee aan Green Friday. Dat is namelijk waar ik voor sta. Groen, natuur, het is zo belangrijk voor ons welbevinden. Daarom plant ik een boom voor elke stoel die bezet wordt die dag. Oke, laat een boom planten ;-). En dat doe ik deze keer weer.

  • En Better Meetings is met een reden gekozen. De locatie is fantastisch maar waar zij voor staan ook. In het restaurant leren en werken leerlingen uit het speciaal onderwijs. Zij krijgen de juiste zorg en begeleiding om zich te ontwikkelen tot vakbekwame, waardevolle arbeidskrachten. Door deel te nemen aan deze livedag dragen wij allemaal een steentje bij aan een mooie toekomst voor deze jongeren.