Je Stress de Baas

Tel je de dagen al af?

Bijna vakantie, heerlijk! Wat ben je daar aan toe. En het komt echt op het juiste moment. Als je langer door had moeten gaan, vraag je je echt af of je het had vol gehouden.

De werkdruk heeft zich de laatste weken, misschien wel maanden opgestapeld en je hebt echt even tijd nodig om bij te komen. Na de vakantie kun je er vast weer tegen aan. Denk je…

Hoe herkenbaar is dit voor jou? Voor veel van mijn klanten is dit precies hoe het gaat! Ze werken van de ene vakantie naar de andere vakantie en zijn blij als ze vrij zijn. Alhoewel…de meesten zien er ook wel tegenop. Want na de vakantie hebben de mails zich opgestapeld en is er werk blijven liggen.

Eigenlijk zijn de meesten vlak na de vakantie weer net zo druk en gestrest als er voor. Voor ze het weten zitten ze weer in hetzelfde stramien van lange dagen, veel werk, moeilijke keuzes en prioriteiten stellen.

Als jij dit anders wilt, pak dan nu je kans en doe mee!

Volg dan nu de cursus Je Stress de Baas en leer in 4 weken je stress te managen

De combinatie video’s met opdrachten en mails maakt het erg goed om het je “eigen” te maken. Bovendien zijn het goeie hapklare brokken/concrete simpele opdrachten die maken dat het makkelijk leidt tot duurzame gedragsverandering. En die je gemakkelijk nog eens in je eigen tijd kunt terug zien om te zien “hoe zat het ook al weer?” Leuk hoe je het persoonlijk hebt gemaakt (bv. laatste video over binding), dat maakt het echt inspirerend!

Wat ga je leren?

  • Je gaat leren wat jouw stressoren zijn
  • Je gaat leren hoe je overzicht creëert in alle dingen die je te doen hebt
  • Je gaat leren hoe je balans houdt tussen inspanning en ontspanning
  • Je gaat leren hoe jij de leiding krijgt over stress in plaats van andersom
  • Je gaat leren hoe je stress in je voordeel kunt gebruiken
Het heeft me in ieder geval bewust gemaakt van de invloeden die ik evenzo zelf kan pogen, zonder de stress de overhand op me te laten nemen. Het heeft me bewust gemaakt dat stress een heel grote factor heeft in me leven en het heeft me bewust gemaakt hoe groot die gevolgen zijn. Bewustwording. Ernaar handelen, inzetten op verbetering is dan de volgende stap en de aanzet die jij met je keuzes krachtig geeft.
Pamela

Meld je aan voor de cursus en leer je stress managen!

Je stress leren managen

  • helpt je om focus te houden op dat wat aandacht verdient
  • zorgt ervoor dat je niet van de ene vakantie naar de andere vakantie leeft
  • betekent dat jij ‘in control’ bent
  • houdt in dat jij je niet overspoeld voelt
jeanet bathoorn

Ondernemers gaan altijd maar door. Ik ook. Ook al is er geen bepaalde financiële druk om te moeten presteren, blijft er in mijn hoofd altijd een druk om het beter te doen, om te moeten. Tegen mij zeggen dat ik MOET ontspannen of ontstressen is kansloos. Ik had meer nodig. Sandra laat zien dat je met kleine en overzichtelijke stappen toch weer meer grip op je eigen vitaliteit krijgt. Als zelfstandig ondernemer ben je je eigen baas, en heb je dus ook de plicht om goed voor jezelf te zorgen. Ook als het druk is.

Jeanet Bathoorn

De investering bedraagt 97,- euro. Start maandag 5 augustus! 

Alle modules zijn volledig online te volgen en hebben meerdere lessen. Daarnaast is er een facebookgroep waar je vragen kunt stellen aan mij en waar je met andere deelnemers ervaringen kunt delen. Je zult zien dat je zeker niet de enige bent die hier tegenaan loopt en er mee worstelt. 

Dit zijn de modules die aan bod komen:

1. Eerste hulp bij stress

Eerst doen we een nulmeting zodat je weet hoe je er voor staat. Daarnaast is er sprake van acute stress en langdurige stress. Je leert in deze module hoe je direct invloed kunt uitoefenen in stresssituaties. 

2. Jouw stressbronnen

Stress is voor een deel bij iedereen hetzelfde en voor een deel natuurlijk subjectief. Je leert hier wat jouw stressbronnen zijn en hoe je die kunt managen. 

3. Pak de controle terug

Na alle inzichten in hoe stress voor jou uitpakt en de eerste tools om de controle terug te pakken, gaan we daar deze module op door. Je leert hoe je overzicht creëert en met focus aan het werk bent. Je bent daardoor veel effectiever en houdt tijd over. 

4. Veerkrachtig de toekomst in

En dan volhouden! Een van de belangrijkste onderdelen van welke verandering dan ook. Iets leren is één ding, maar je wilt het natuurlijk ook volhouden. Je zult zien dat het niet een kunstje is wat je hebt geleerd, maar dat jij echt weet hoe jij aan het roer blijft staan van je leven.

De cursus ‘Je stress de Baas, van Sandra is top! Vernieuwend, praktisch en van blijvende waarde. De opdrachten zijn kort en duidelijk. Weinig theorie en geen oude wij in nieuwe zakken. Ook de persoonlijke aanpakken Sandra is heel fijn en goed. Een aanrader als je echt met jezelf aan de slag wilt, maar dat niet alleen wilt doen!

Paul

Stop maar, ik weet genoeg. Dit is wat ik nodig heb!