Menu

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

De In The LEAD Academy

Leer skills voor life en ga gemotiveerd, vol energie en veerkrachtig door het leven. Zoek in de app de cursus die bij je past en ontwikkel je persoonlijk leiderschap!

Wat maakt de app uniek?

De unieke combinatie tussen persoonlijk en professioneel leiderschap binnen handbereik. Vertaal direct wat je leert in de app naar de praktijk. 

01

Toegankelijk

Bezig met je persoonlijke ontwikkeling en groei was nog nooit zo makkelijk! Leer waar en wanneer je wilt.

02

Keuze is reuze

Er zijn verschillende cursussen met verschillende thema’s dus er is er altijd één die aansluit bij waar je op dat moment op wilt ontwikkelen

03

Kwaliteit

Alle cursussen en trainingen in de app zijn wetenschappelijk goed onderbouwd en bieden je de kans op het meeste resultaat. Daarnaast zijn er altijd huiswerkopdrachten die helpen met de vertaling naar de praktijk

Skills for life

Geen overbodige luxe tegenwoordig. In onze uber snelle wereld met een grote hoeveelheid aan prikkels, is het soms lastig je staande te houden. Helemaal als je een uitdagende baan als manager of leidinggevende hebt of ondernemer bent. Er komt veel op je af en de kans is groot dat je veel brandjes aan het blussen bent. De waan van de dag, de volle agenda, en de ellenlange to-do lijsten, soms kan het echt overweldigend zijn en vliegt de stress je aan.
Dan kan het best eens zo zijn dat jij je op een gegeven moment afvraagt “waar doe ik het allemaal voor”?

Dan is de In The LEAD Academy de oplossing voor je. Want een langdurig coachtraject is niet waar je nu behoefte aan hebt, maar het allemaal alleen oplossen heeft je ook te veel gekost. De Academy zit er net tussenin.

Maak je keuze uit de cursussen en trainingen die momenteel in de app staan en werk op een laagdrempelige manier aan je persoonlijk leiderschap. Zo neem jij weer de LEAD over je leven en werk.

"The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams."

Oude patronen

Vaak zeggen mensen tegen mij “ja ik weet het ook eigenlijk wel, maar ja, door de waan van de dag val ik toch weer in mijn oude patronen.” Welkom in dat wat Leven heet. Zo gaat dat nu eenmaal, dat is niet gek en jij bent zeker niet de enige die hier mee worstelt. Want natuurlijk wil jij graag jezelf zijn en je zo vrij voelen dat je ook je zelf ten volle laat zien. En je niet anders voor doet omdat je bang bent afgeschreven te worden. En het gebeurt, ik kom het helaas dagelijks tegen.

En natuurlijk willen we graag onderdeel uitmaken van een groep, die verbondenheid maakt ons mens. Maar we voelen ons lang niet altijd verbonden ook al lijken we wel onderdeel uit te maken van een groep. Hoeveel mensen ken jij die zich eenzaam voelen, ondanks dat ze een vriendengroep hebben of een relatie?

En wat dacht je van je competent voelen, het gevoel hebben dat je een waardevolle bijdrage levert? Natuurlijk willen we allemaal graag ergens goed in zijn en meesterschap ervaren.

ken jezelf

Maar jezelf zijn vraagt dat je ook jezelf kent. Dat je weet waar je voor staat, wat je belangrijk vindt in het leven en dat je weet waar je goed in bent en hoe je dat kunt inzetten om je doelen en dromen te behalen.

Dit niet zo ervaren zorgt ervoor dat je in een soort van overleefstand zit. Heel vaak omschrijven klanten dat als ‘ik heb het gevoel dat ik geleefd word’. En dat hoeft echt niet!

In de app kun precies de juiste cursus kiezen die je nodig hebt!

Persoonlijk leiderschap:

Neem afscheid van…

🙅 Je laten overspoelen door stress en alle ballen in de lucht houden

🙅 Focus verlies en alles en iedereen belangrijk vinden

🙅 Moeite met keuzes maken en ieders belang vooropstellen behalve die van jezelf

🙅 Onzekerheid over je kunnen, je ambitie, je prestaties

In plaats daarvan:

🥳 Weet je stress voor je te gebruiken in plaats van tegen je

🥳 Weet jij duidelijk wie je bent, waar je voor staat en wat je belangrijk vindt (in werk en leven)

🥳 Maak je keuzes die goed zijn voor jou en voor de mensen die je liefhebt (je zgn ‘inner circle)

🥳 Durf jij goed aan te geven waar je goed in bent en wat je beter aan een ander over kan laten

Dit zit (of komt) in de In The LEAD Academy

Er komen verschillende cursussen en trainingen in de app te staan waar je een keuze uit kunt maken, het ligt er maar net aan wat er op dit moment speelt in je leven. Zo is er op elk moment een passende cursus of training.

  • Van Stress naar Succes een compleet stressmanagement programma van 4 weken met 4 modules met elk 4 lessen (nu beschikbaar)

De volgende cursussen/trainingen zijn in de maak en komen binnenkort beschikbaar

  • Wie ben je echt? Een programma over basiswaarden en wat je echt belangrijk vindt
  • Ontdek je talent een programma over het ontdekken van je sterke eigenschappen en hoe deze in te zetten voor je doelen
  • Hoe houd je je energie hoog een energiemanagement programma zodat je ook ’s avonds nog iets leuks kunt doen met je partner/kinderen/vrienden/alleen
  • Veranderen is een kunst en ja dat kun je echt wel leren

Daarnaast staat er al een gratis MASTERCLASS voor je over hoe je Focus houdt in Drukke Tijden.

Hoe werkt het?

Download de app

Zoek naar de In The LEAD Academy app in de Apple store of in de playstore van Google en download gratis. De app werkt op telefoon, tablet, laptop of desktop

Start met Focus

Creëer een account en volg alvast de gratis Masterclass Hoe Je Focus Houdt In Drukke Tijden

Next one

Kies daarna voor een volgende cursus die op dat moment het beste bij jouw situatie past

Community is key

Stel je zelf voor in de community, ik ontmoet je daar graag! Stel hier ook vooral je vragen of spar met anderen (je weet, je bent niet alleen)

Van theorie naar praktijk

De cursussen zijn heel praktisch, dus naast de videolessen zitten er ook huiswerkopdrachten en oefeningen bij. Doe ze voor het beste resultaat!

Track je vooruitgang

Monitor jouw vooruitgang, krijg inzicht, wordt bewust, pas aan en zie je progressie

Mijn aanbod

Start

Gratis versie

Dit zit erin:

€97

Gratis

I’m In The LEAD

1 jaar lang lidmaatschap

Dit zit erin:

€1,-

per dag

(365,- per jaar)

Zij gingen je voor:

"

"

"

Zo behaal je het meeste resultaat:

Dit is waarom In The LEAD Academy anders is….

Eerlijk? Het klinkt misschien saai, maar waar ik het meest trots op ben is dat alle cursussen, trainingen en masterclasses een stevige goede wetenschappelijke onderbouwing hebben. En in de wereld van persoonlijke ontwikkeling is dat super belangrijk, want er is een hoop ‘crap’ op de markt. Sorry not sorry. Maar we moeten voorbij bewustwording alleen, we hebben skills nodig.

Risk Removal (optioneel)

Niet goed geld terug garantie: Binnen 14 dagen geld terug

Aenean tincidunt arcu ac commodo aliquam. Phasellus rhoncus gravida viverra. Vestibulum ipsum felis, ornare vel mauris ac, interdum tincidunt odio. Etiam id augue ac mi molestie dapibus. Donec eget blandit felis, vel volutpat risus. Nunc egestas sapien eros, euismod mollis erat fermentum vitae. Suspendisse molestie ornare eros at mattis. Maecenas accumsan, augue eu aliquam tincidunt, metus justo pharetra lorem, sed fermentum justo mauris ultrices lectus. Phasellus sollicitudin faucibus vestibulum.

FAQ:

Zeker is dit wat voor jou! Jij kunt ook overweldigd raken door de hoeveelheid werk die er op je bordje ligt. En als jij overspoelt raakt en risico loopt om uit te vallen…jij hebt geen vangnet!

Helemaal niet gek hoor. Je kunt je keus laten afhangen van het antwoord op de vraag: waar heb ik het meeste baat bij als dat nu opgelost is? Start daar mee.
Momenteel staat de cursus Van Stress naar Succes in de Academy omdat daar de meeste vraag naar is.

Ik ben in de Community aanwezig en zal dus zeker je vragen beantwoorden. Ook is er voldoende ruimte om je vraag te stellen in de Live groepscalls als je kiest voor In The LEAD Mastery

Hele goede vraag! En als jij er de buik vol van hebt, doe het dan vooral niet! Besteed dan je tijd en geld ergens anders aan. Van de andere kant is het zonde om te blijven rondlopen met issues die eens in de zoveel tijd terugkomen. Waarom wachten tot het weer weggaat en niet gewoon aanpakken?

Kijk ik kan natuurlijk niet voor die andere cursussen of trainingen spreken. Ik kan je alleen vertellen dat mijn trainingen goed wetenschappelijk zijn onderbouwd. Dat is belangrijk omdat wetenschap een voorspellende waarde heeft. Dus het is een beetje als kansvergroting. Geef ik je 100% garantie? Nee, er is nooit 100% garantie dat iets lukt. Wel maak je de kans zo groot mogelijk. En die kans wil ik je geven. Daarnaast zorgen de huiswerkoefeningen voor de vertaling naar de praktijk, het echte leven dus ;-)

Beide programma’s geven je een jaarlang toegang. Wil je na dat jaar nog verlengen, dan kan dat tegen een leuke korting!

Keuze stress!
Zal ik het doen of zal ik het niet doen?

Bij keuze stress altijd de cursus Van Stress naar Succes volgen ;-) !

01

Keuze 1

Je doet het. Je denkt ‘what the heck’ en je start met de cursus Van Stress naar Succes als eerste stap naar de routekaart van je leven. Daarna volg je andere cursussen die bijdragen aan deze routekaart. Weet je, de wereld is snel, met een grote hoeveelheid aan prikkels en hoe je het ook went of keert: je krijgt te maken met tegenslag. Psychisch welbevinden is misschien wel belangrijker dan ooit. We hebben behoefte aan leiders met lef. Die zichzelf kennen, empatisch, stabiel en standvastig zijn met het vermogen om richting te geven. Dat vraag niet alleen kunnen reflecteren maar vraagt zelfkennis, weten wat je echt belangrijk vindt en daarvoor durven gaan staan. Als jij zelfbewuster door het leven wilt gaan, dan is dit voor jou.

02

keuze 2

Je doet het niet. Je volgt al heel veel ondernemers die iets met stress en persoonlijke ontwikkeling doen, bent geabonneerd op een triljoen nieuwsbrieven en daar haar je gewoon je gratis tips en tricks. Prima. Als dat voor jou werkt, good for you! Ondertussen vogel je zelf uit hoe je de theorie (of mooie praatjes over wat je dan moet doen) vertaalt naar de praktijk en toepast in je eigen leven (het hoe dan..). Jij hebt helemaal geen zin in die huiswerkopdrachten, je bent blij dat je eindelijk klaar bent met school. Jij hebt genoeg aan bewustwording, de skills leer jij jezelf wel aan. Laat je me weten hoe het uitpakt voor je?

Welke optie kies jij?