Gratis Verhelderend gesprek

Gratis Verhelderend gesprek

Kom erachter waar je tegenaan loopt, waar het nu eigenlijk echt schuurt en wat je nodig hebt om dit te doorbreken of te overwinnen.

Natuurlijk hoef je niet al te weten wat er scheelt of waar het aan ligt…daar is juist dit gesprek voor! Je merkt wel dat er de laatste tijd wat speelt. Je hebt zo’n onderbuik gevoel. Het loopt niet helemaal lekker of zelfs helemaal niet. Je hebt een beetje zo’n ‘je-ne-sais-quoi’ gevoel.

Ik help je in dit gesprek om helder te krijgen wat er speelt. Waar het wringt. Dat doe ik door vragen te stellen, een soort intakegesprek. En als je wilt een test om te kijken of het schort aan de basisbehoeften.

Daarna weet jij waar je aan kunt gaan werken. En ik ben eerlijk dus als ik denk dat je ergens anders beter op je plek bent, dan zeg ik dat.