In je eigen tempo werken aan je vitaliteit?

Dat kan absoluut! De VitaliteitAcademie is een online academie waar verschillende thema’s, cursussen, templates, oefeningen en workshops voor je klaar staan die allemaal betrekking hebben op vitaal leiding geven, vitaal werken en vitaal leven.

Maar misschien herken je dit vast wel:

 • je hebt een drukke baan, een druk gezinsleven, wanneer moet je dan gaan?
 • je hebt ‘s avonds helemaal geen zin om je zelf van de bank te hijsen om naar een cursus te gaan en overdag ben je aan het werk
 • na een workshop ben je helemaal in de actiestand en ga je er voor, maar na een week ga je weer doen zoals je altijd deed; echt verandert is er niet echt iets

De oplossing ligt in de VitaliteitAcademie!

De voordelen zijn enorm:

 • in je eigen tijd – log in wanneer het jou uitkomt en wanneer jij het nodig hebt

 • leer in je eigen tempo – je hoeft niet bang te zijn dat je iets hebt gemist, je bekijkt de les gewoon nog een keer

 • in je eigen vertrouwde omgeving – gewoon lekker thuis of toch achter je bureau; jij beslist waar en wanneer

En natuurlijk ben je geen reistijd kwijt en sta je nooit in de file!

Maar wat heb ik aan vitaliteit?

Vitaliteit is levendig; het is de fysieke, emotionele en mentale vrijheid om je zelf maximaal te ontplooien zodat je meer uit het leven kunt én wilt halen. Het is meer dan gezondheid, want zieke mensen kunnen en willen vaak ook meer uit het leven halen. Het maakt ook niet hoe oud je bent, jongeren en ouderen kunnen en willen meer uit het leven halen. Het betekent dat je vaardigheden nodig hebt om dit te kunnen doen en die kun je leren. Het gaat over zelf aan het roer staan, het leven zin geven en weer op kunnen staan als het leven tegen zit. En zeg nou zelf: daar heb je wat aan!

Lidmaatschap

Soms wil je meer. Meer verdieping, meer informatie, meer begeleiding. Dat kan met het lidmaatschap per jaar. Als lid van de VitaliteitAcademie begrijp je dat vitaliteit niet iets is wat je ‘er even bij doet’, maar dat het gaat om duurzame verandering. Vitaler worden vraagt verandering. Veranderen. En veranderen is lang niet altijd makkelijk, sterker nog, als het zo makkelijk was dan waren veel problemen niet aan de orde. Gewoonten zijn ontzettend sterk en onbewust aanwezig. We hebben ze niet door. En gelukkig ook, want anders zou je elke dag weer opnieuw moeten nadenken over hoe je moet autorijden. Heel onhandig. Gewoonten zijn dus prima totdat ze ongewenst worden. En daar komt duurzaamheid om de hoek kijken. Want wil je duurzaam veranderen dan moet je daarvoor de tijd nemen.

Met het lidmaatschap neem je de tijd. Je bent een jaar lid en in dat jaar werk je aan je persoonlijke doelstelling(en). In dit jaar ben jij bezig met je persoonlijke vitaliteit. De meeste van mijn trajecten duurden gemiddeld ongeveer een jaar, bovendien kan er altijd even een periode zijn dat je minder tijd hebt of dat het minder goed uitkomt. Dan is het fijn om even pas op de plaats te nemen, first things first te doen zonder dat je de druk voelt van ‘nu moet het anders is mijn tijd op’.

Het jaarlidmaatschap heeft de volgende voordelen:

 • Toegang tot alle online lessen – op gebied van vitaal werken en vitaal leven zoals het managen van stress, negatieve gewoonten doorbreken, uitgerust en energiek wakker worden (beter slapen dus), hoe om te gaan afleidingen, leren hoe je focus houdt, hoe presteer je onder druk enz. Maandelijks komen er lessen bij en je bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 • Handige werkboeken en templates in pdf – Vitaliteit is ook veranderen en doen en dat is niet altijd makkelijk. Met de handige werkboeken en templates vul jij zelf je stappenplan in, maak je opdrachten en toets je je voortgang.

 • Je leert niet alleen wat maar ook het hoe – duidelijke instructie video’s helpen je het wat om te zetten in hoe en actiepunten. Veranderen is één ding, volhouden is een tweede. Je leert hier volhouden.

 • Toegang tot testen – je hebt een beginpunt nodig, dus is het handig dat te meten. Om je voortgang te bewaken meten we en testen we tussentijds ook. Of het nu gaat om stress, geluk of kans op burn-out.

 • Elke maand 1 uur coaching in Facebook Live in de besloten groep – Elke maand een facebook live waar ik een specifiek thema behandel. Je kunt je vragen stellen die voor jou van toepassing zijn waar ik je op coach. Verder ben ik in de groep aanwezig om vragen te beantwoorden en geef  ik extra tips en deel ik mijn ervaringen uit mijn werk. In de besloten facebook groep kun je met gelijkgestemden die ook voor meer vitaliteit in hun werk en leven gaan, vragen stellen, successen delen en inspiratie vinden. In de groep steunen we elkaar en word je bemoedigend toegesproken als het een keertje wat minder gaat. En dat gaat komen, zo werkt dat nu eenmaal ;-)

Je ziet, de VitaliteitAcademie is een volledig, actueel online leeromgeving om te werken aan je persoonlijk leiderschap en je persoonlijke vitaliteit. Vitaler worden is niet iets wat je er zomaar even bij doet. In deze Academie zijn de lessen heel zorgvuldig opgebouwd, altijd verantwoord en onderbouwd. Kwaliteit is belangrijk, het gaat wel om jou.

Wat is de investering?

Een jaar lang lid zijn van de VitaliteitAcademie en daarmee aan je eigen vitaliteit kunnen werken, is wellicht goedkoper dan je denkt. Vergeet niet dat vitaliteit een groot en een specialistisch onderwerp is. Er komen heel veel onderwerpen aan bod met allerlei oefeningen en werkbladen zodat je ook echt geholpen wordt jouw vitaliteitsdoel te bereiken. Een beetje traject van 3 maanden kost je algauw vele honderden euro’s.

Het lidmaatschap van de VitaliteitAcademie vraagt slechts een investering van € 300,-  (ex btw) per jaar. Dat is niks, geloof me! En je krijgt hiervoor echt heel veel.

 • online lessen over onderwerpen die te maken hebben met vitaal werken en vitaal leven zoals beter slapen, presteren onder druk, stress leren managen, hoe om te gaan met negatieve gewoontes, hoe om te gaan met klachten aan arm, nek en schouder (KANS), hoe excelleer je in je werk, hoe zorg je voor ontspanning in lijf en hoofd enz enz.
 •  je ontvangt altijd de meest actuele informatie
 • volgens beste wetenschappelijke onderbouwing (best evidence-based werken)
 • handige printable invulsheets in pdf met oefeningen en opdrachten
 • uitleg en voorbeelden op video

Ja ik word  lid

en werk aan vitaal werken en vitaal leven