Leuk om te contacten!

Stel nou dat je vragen hebt over vitaal leiding geven, vitaal werken of vitaal leven; dat kan! Vitaliteit is nog een begrip dat niet voor iedereen duidelijk is en denken vanuit aannames is zo gebeurd. Om dit te voorkomen kun je veel beter even contact leggen. Ik vind het leuk om je aan de lijn te krijgen of een mail te ontvangen, ik beantwoord graag je vragen.

En vergeet niet te linken op linkedin en via mijn facebook groep op de hoogte te blijven van de tips die ik daar geef!

Hoe kan ik je helpen?

Mail me je vraag of hetgeen je tegen aan loopt en ik vertel je eerlijk of ik je kan helpen of niet. Waar nodig zal ik je door verwijzen naar iemand binnen mijn netwerk.

    Doorbraak Sessie

    In een telefoon of skypegesprek van 30 minuten bespreken waar jij op dit moment het hardst tegenaan loopt. Of dat nu gaat over leiding geven of worstelingen met het team of dat het gaat over jouw persoonlijk vitaal werken en leven dat maakt niet uit. Ik stel je vragen om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van wat speelt en help je daarmee al inzicht te krijgen. Na dit gesprek ontvang je een korte rapportage waarin ik je help met tips en aandachtspunten. Je kunt dit meteen in de praktijk toepassen.

    Ik kijk ernaar uit je te spreken.

    VRAAG GRATIS AAN