Menu

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Let's get in touch!

Ik kijk er naar uit om je te spreken!

"Durf te dromen, durf te doen!"

FAQ

Zeker is dit wat voor jou! Jij kunt ook overweldigd raken door de hoeveelheid werk die er op je bordje ligt. En als jij overspoelt raakt en risico loopt om uit te vallen…jij hebt geen vangnet!

Helemaal niet gek hoor. Je kunt je keus laten afhangen van het antwoord op de vraag: waar heb ik het meeste baat bij als dat nu opgelost is? Start daar mee.
Momenteel staat de cursus Van Stress naar Succes in de Academy omdat daar de meeste vraag naar is.

Ik ben in de Community aanwezig en zal dus zeker je vragen beantwoorden. Ook is er voldoende ruimte om je vraag te stellen in de Live groepscalls als je kiest voor In The LEAD Mastery

Hele goede vraag! En als jij er de buik vol van hebt, doe het dan vooral niet! Besteed dan je tijd en geld ergens anders aan. Van de andere kant is het zonde om te blijven rondlopen met issues die eens in de zoveel tijd terugkomen. Waarom wachten tot het weer weggaat en niet gewoon aanpakken?

Kijk ik kan natuurlijk niet voor die andere cursussen of trainingen spreken. Ik kan je alleen vertellen dat mijn trainingen goed wetenschappelijk zijn onderbouwd. Dat is belangrijk omdat wetenschap een voorspellende waarde heeft. Dus het is een beetje als kansvergroting. Geef ik je 100% garantie? Nee, er is nooit 100% garantie dat iets lukt. Wel maak je de kans zo groot mogelijk. En die kans wil ik je geven. Daarnaast zorgen de huiswerkoefeningen voor de vertaling naar de praktijk, het echte leven dus ;-)

Beide programma’s geven je een jaarlang toegang. Wil je na dat jaar nog verlengen, dan kan dat tegen een leuke korting!