Binnenkort beschikbaar

 

Ben jij al in The Lead?

 

Wil jij in The Lead zijn en optimaal presteren zónder jezelf te verliezen?

Een laagdrempelige manier op meer grip te krijgen en te houden op je motivatie, je energie en je veerkracht? 

In The Lead Academy

is in de maak en binnenkort toegankelijk! Via de app (ja ja!) tref je allerlei online cursussen en trainingen aan die je helpen bij het ontwikkelen van je persoonlijk leiderschap. Denk aan onderwerpen als je stress leren managen (ipv minderen want dat kan vaak niet), hoe je de voor jou juiste doelen moet stellen, hoe je een emotioneel stabiel persoon wordt, hoe je jouw sterke kanten kunt ontdekken en ze leert inzetten voor wat dan ook! Etc etc.

Toegankelijk. Wanneer jij het nodig hebt beschikbaar. Altijd en overal. En via de Community houden we contact en kun jij je vragen stellen voor een wat meer persoonlijke touch.

Voor wie is deze app? Als jij leider bent in een bedrijf of van een bedrijf. Want op die positie heb je een cruciale rol te vervullen. Jouw leiderschap is voor een groot deel bepalend hoe jouw team functioneert. Als jij er niet ‘lekker bij zit’ dan heeft dat invloed op hoe de rest erbij zit. Wil je mooie resultaten halen met je team, of met je bedrijf dan is persoonlijk leiderschap geen Nice to have maar een Must have.

En niet alleen voor je werkleven, maar ook voor je privéleven. Werk en privé is nu eenmaal niet te scheiden, al hoe graag we soms misschien ook willen. We zijn mens, geen robots.

Meld je (vrijblijvend) aan voor de wachtlijst en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen! Ik houd je op de hoogte hoe ver ik ben in het proces, wanneer het klaar is, wat er allemaal in komt en hoe het wordt door ontwikkeld in de toekomst!

Ook krijg jij als eerste de beste deal om mee te doen!